Velkommen til Norges vakreste skispor

Les hva Jakobsåsen Hyttegrend har å tilby når det kommer til ski og langrenn.

Du vet den følelsen; knirkende snø, hvitkledd landskap, nypreppet skiløype og frisk fjelluft. Det er følelsen flere av oss nordmenn er så glade i, og som vi higer etter så snart vi har mulighet. Med hytte i Dalsbygda kan du oppleve dette hver eneste vinter rett utenfor hyttedøra – alene, med venner eller familien.

Gå i de samme skisporene som Therese Johaug

Jakobsåsen Hyttegrend er omringet av et fantastisk løypenett som passer vel så mye til familier eller nybegynnere som til de dedikerte milslukerne. Alt du trenger å gjøre er å spenne på deg skiene, utforske og nyte. Så er det heller ikke usannsynlig at du plutselig møter på noen av Norges sterkeste idrettsprofiler i skisporet, da både langrennsløperne Therese Johaug og Magni Smedås, samt kombinertløper Gyda Westvold Hansen er fra Dalsbygda.

Hvorfor langrenn

At vi nordmenn sies å være født med ski på beina er kanskje ikke å rart når det sies at skihistorien faktisk kan spores helt tilbake til steinalderen. Med en så sterk og lang tradisjon faller denne aktiviteten naturlig for mange, og begeistringen er nærmest endeløs. 

Parallelt med å være en nasjonalsport, er det tross alt også regnet for å være en av verdens beste treningsformer. Nesten hele kroppen aktiveres, og kondisjonsutbyttet er høyt. La oss heller ikke glemme de fine og minnerike naturopplevelsene.

Velkommen til et vakkert landskap, kilometer etter kilometer i godt vedlikeholdte løyper og en lang og snøsikker skisesong - vi gleder oss til å se deg i Dalsbygda!


Hyttefeltet der sola alltid skinner