Nøkkelferdig hytte - start ferietilværelsen fra dag én

Nøkkelferdig hytte i Jakobsåsen Hyttegrend

Hyttemodell Solheim B

fra Saltdalshytta

Dette er den mest populære hyttemodellen fra Saltdalshytta. Solheim B har moderne eksteriør, en bra takhøyde og store vinduer som slipper den vakre utsikten i Jakobsåsen rett inn i hytten din.

Hovedinngangen er lagt til baksiden og det er også en romslig utebod. På loftet er det to disponible/soverom, og en loftstue med et galleri mot stua og utsikten.

Antall soverom

4

Antall bad

1

Hemseareal

41,2 m2

BRA

92,5 m2

BYA

110,7 m2

Tomt

56

Ferdigstillelse

Påske 2023

Last ned brosjyre

Last ned brosjyre

Inkluderer prisliste, tomtekart og informasjon om hyttefeltet.

Navn*
E-post*
Telefon*
Hytte bygges i Jakobsåsen

Hva betyr nøkkelferdig hytte

En nøkkelferdig hytte er det perfekte valget for deg som ønsker en hytte, men ikke har lyst eller anledning til å bygge den selv. 

Hytteleverandøren, i dette tilfellet Saltdalshytta, tar seg av alt arbeidet med bygning av hytta. Fra grunnarbeid til oppreisning av bygget til installasjon av det elektriske, her får du alt klart til å flytte inn når hytta er klar.

Ofte blir de som velger en nøkkelferdig hytte mer fornøyd med prosessen. Det er det mange ledd i en byggeprosess som kan gjøre det vanskelig, særlig om du bor langt unna der hytta settes opp. Det er også mange ulike aktører som snekkere, elektrikere, rørleggere osv. Med en nøkkelferdig hytte har du kun Saltdalshytta å forholde deg til.

Kjøp en nøkkelferdig hytte og nyt hyttelivet fra første dag

Det aller beste med å kjøpe en nøkkelferdig hytte er at du kan la roen senke seg og virkelig nyte hyttelivet fra første dag. En lang byggeprosess med mye bekymring kan gjøre at du mister litt den gleden av å endelig ha en ny hytte. Når du kjøper en nøkkelferdig hytte kan du virkelig få nyte hyttelivet på sitt beste.

Med en Solheim hyttemodell fra Saltdalshytta får du både tomt med en fantastisk utsikt sydøst mot blant annet Hummelfjell og en nydelig hytte som bare venter på at du flytter inn.

Hyttefeltet Jakobsåsen Hyttegrend i Dalsbygda

Jakobsåsen hyttefelt sommer

Jakobsåsen Hyttegrend ligger i den rolige og naturskjønne Dalsbygda i Innlandet fylke, kun 20 minutter fra bergstaden Røros.

Her finner du hyttetomter av høy standard med strøm, vann, kloakk og fibernett. Du vil få en fantastisk panoramautsikt mot Hummelfjell, Tronfjellet og Glomma.

Liker du langrenn? Da er Jakobsåsen perfekt for deg. Du vil få skiløyper rett utenfor hyttedøra i et av Norges mest snøsikre område. Barnevennlig alpinsenter finner du også 9 km fra hyttefeltet.

Les mer om Jakobsåsen Hyttegrend

Pris på en nøkkelferdig hytte fra Saltdalshytta

Pris på en nøkkelferdig hytte varierer med mange faktorer. Ikke bare har hyttemodellen du velger mye å si for prisen, men også ting som om grunnarbeidet allerede er gjort, tilgjengelighet til hyttetomten, om det er klargjort for påkobling av vann, kloakk og strøm. Alle disse og flere faktorene bidrar til sluttprisen du vil få.

Prisen for en nøkkelferdig Solheim B hyttemodell i Jakobsåsen koster totalt 4 135 000 kr.

Fikk du lyst på en nøkkelferdig hytte i Jakobsåsen?