Dette kjennetegner hyttetomtene i Jakobsåsen

Hva er det som kjennetegner hyttetomtene i Jakobsåsen og gjør dette til et attraktivt hytteområdet å tilbringe ferien sin i? Her får du svaret!

Jakobsåsen Hyttegrend ligger i den naturskjønne bygda Dalsbygda i Os kommune i Innlandet. Hyttetomtene i seg selv ligger på lesiden i fjellbjørkeskogen 850 meter over havet, vendt sydøst med flott utsikt over Rørosvidda, Hummelfjell og Glomma. Med denne høyden og plasseringen er du med andre ord godt sikret når det gjelder både snø og gode solforhold i årene som kommer.

Høy standard i et rolig område

Infrastrukturen i og rundt hytteområdet er svært god og alle hyttetomtene kommer med strøm, fibernett, helårsvei og vann og avløp. Størrelsesmessig ligger tomtene på mellom 1000-2400 m².

Jakobsåsen Hyttegrend er et rolig og harmonisk område, og passer derfor ekstra godt til deg som ønsker å komme vekk fra mas og støy. Til nærmeste sentrum og butikk er det likevel bare 10 minutter med bil, og 20 minutter til Røros.

Aktiviteter gjennom hele året

Vinterstid går det skiløyper gjennom hyttefeltet, og disse kobler seg på et større løypenett. Dermed har man som hytteeier muligheten til å gå på ski så langt og mye man bare orker – til og med helt til Røros om du ønsker det. Kun 9 km unna ligger også Røros Hummelfjell Alpinsenter som passer godt til hele familien.

Også på sommeren er det nok å oppleve i og rundt hyttefeltet, blant annet fjell- og turvandring, stisykling, fiske, bading. Og er du en ivrig jeger, er det også mulig å gjøre det!


Hyttefeltet der sola alltid skinner