Informasjon om området

Jakobsåsen Hyttegrend ligger i den rolige og naturskjønne bygda Dalsbygda i Os kommune i Innlandet, kun en kort kjøretur unna bergstaden Røros.

Gjennom hyttefeltet går det skiløyper som går inn på et stort løypenett. Skituren kan blant annet gå til Gåstjønnåshytta som har åpent i helger og påske, rundt Sætersjøen og helt til Røros om du ønsker det. Røros Hummelfjell Alpinsenter ligger 9 km unna hyttefeltet og passer like godt for barn som for voksne.

Sommeren byr også på mange aktiviteter i nærområdet. Med Forollhogna nasjonalpark som nabo kan du vandre i uberørt natur. Er du heldig får du kanskje sett villrein også!

Sætersjøen ligger heller ikke langt unna. Sjøen er regnet som et meget bra fiskevann der du kan fiske Ørret. Her er det også fint å bade på varme sommerdager.

Hyttetomtene ligger på lesiden i fjellbjørkeskogen 850 meter over havet, og hyttefeltet har svært gode solforhold sommer som vinter. Alle tomtene ligger vendt mot sydøst med flott utsikt mot Glomma, Hummelfjellet og Rørosvidda.

Alle tomtene er tilrettelagt med strøm, vann og avløp og fiberbredånd.

Tomtestørrelser varierer fra 1000 m² til 2400 m².

Tomtepriser begynner fra kr 425 000 til kr 700 000 + omkostninger.

Les mer om hyttetomtene til salgs her.

Besøk Jakobsåsen Hyttegrend

Ønsker du å se hytteområdet med dine egne øyne? Du er mer enn velkommen til å ta turen selv opp til Jakobsåsen.

Ønsker du en guidet tur i hyttefeltet så er det bare å ta kontakt med oss

Jakobsåsen
2550 Dalsbygda