5 gode grunner til å velge Jakobsåsen hyttegrend

Ser du etter hyttedrømmen? I Jakobsåsen hyttegrend i Dalsbygda finner du mange gode tomter. Her får du 5 gode grunner til å velge Jakobsåsen når du skal realisere ditt hytteprosjekt!

1. Gode solforhold hele året!


5_gode_grunner_til_å_velge_Jakobsåsen_hyttegrend

Dette hyttefeltet ligger virkelig i solsida! Tomtene ligger på lesiden i fjellbjørkeskogen 850 meter over havet, og hyttefeltet har svært gode solforhold sommer som vinter. Alle tomtene ligger vendt mot sydøst med flott utsikt mot Glomma, Hummelfjellet og Rørosvidda.

2. Skiløyper rett utenfor døra


Med oppkjørte skiløyper rett utenfor hyttedøra kan du bare spenne på deg skiene og ta fatt. Røros Alpinsenter Hummelfjell er en kort kjøretur unna (cirka fem kilometer). Her finner du også lysløyper og nybygd skiskytteranlegg

3. Bredbånd på hytta


Trenger du å jobbe fra hytta, eller kanskje du bare vil slappe av med en god film? I Jakobsåsen Hyttegrend kan du gjøre nettopp dette. Vi tilbyr høyhastighets fiberbrendbånd til alle tomtene! 

4. Kort vei til Røros


Jakobsåsen hyttegrend har umiddelbar nærhet til Røros. Her finner du kafeer, restauranter, museer og en drøss med andre aktiviteter. Bergstaden byr på mange opplevelser om du ønsker å krydre hyttelivet med en liten bytur på fjellet! 

5. Serveringshytter og sosiale aktiviteter


jakobsaasen_hyttegrend_skiløyper

I Os kommune er det gode tradisjoner for mye sosialt rundt skiturene. Flere hytter byr på servering for hele familien på vinterstid. Nansenhytta like ved hyttefeltet er en av disse. Os turforening har også en rekke tilbud innen løyper og turer!

Se andre aktivitetsmuligheter i nærheten

Som en liten bonus kan du se flere mulighet i nærmiljøet her!

jakobsaasen_hyttegrend

Se hyttetomtene her!

Vi har fortsatt flere ledige hyttetomter i Jakobsåsen hyttegrend!